Jimba Jimba Lichtgewicht daktent

Home » Jimba Jimba 2.0

Een Jimba Jimba lichtgewicht daktent staat bekend om het strakke design. Bovendien is de tent eenvoudig op en af te bouwen op uw dak. Dit komt doordat het frame eenvoudig in- en uitklapbaar is. De gepatenteerde daktent constructie is gemaakt van massief, lichtgewicht aluminium en past op bijna elke auto. U hoeft alleen dakdragers te installeren of de daktent rechtstreeks te plaatsen op uw bestaande roofrack. De telescopische aluminium ladder zorgt voor een gemakkelijke toegang tot de daktent en slapen op het extra dikke matras is vergelijkbaar met slapen op uw bed thuis. Met de Jimba Jimba lichtgewicht daktent kampeert u comfortabel én stijlvol, waar en wanneer u zelf wilt.

Beschrijving van de Jimba Jimba daktent

De lichtgewicht Jimba Jimba daktent is uitgerust met gasveren, waardoor de tent automatisch opent. Sheepie® maakte als eerste gebruik van het innovatieve gasveersysteem op de Europese markt. De Jimba Jimba heeft ook een aangepast tentdak met extra ventilatiemogelijkheden. De Sheepie® daktentstoffen zijn zeer duurzaam, hoog uv-bestendig en waterdicht. De binnentent is gemaakt van Polycotton. Dit is een lichtgewicht variant van gewoon katoen dat minder vocht absorbeert, waardoor de tent sneller droogt. De ventilatie-openingen van de Jimba Jimba zijn dusdanig ontworpen dat condensatie vermeden wordt. De buitentent is gemaakt van Poly Oxford stof met een Polyurethaan coating; deze combinatie zorgt ervoor dat de tent goed waterafstotend is en tegelijkertijd een groot ademend vermogen heeft. Alle openingen zijn voorzien van muggengaas en er zijn verschillende opbergzakken aan de zijkant van de tent.

Specificaties

De Jimba Jimba lichtgewicht daktent is een geweldige daktent voor een geweldige prijs. Enkele belangrijke kenmerken voor deze daktent zijn:

 • Ruime ingang
 • Dik matras
 • Robuuste afwerking
 • Natuurlijke luchtstroom
 • Muggengaas
 • Gemakkelijke toegang met telescopische ladder
 • Gemaakt van lichtgewicht aluminium
 • Opbergruimte
 • Twee schoenzakken
 • Opent met gasveren
 • Quick-fix cover

Jimba Jimba daktenten galerij

Jimba Jimba Lichtgewicht Daktent kopen of huren?

Heeft u interesse in een Jimba Jimba lichtgewicht daktent? Dan kunt u deze eenvoudig bij ons huren of kopen. Ook bent u bij ons op de juiste plaats wanneer u op zoek bent naar handige accessoires voor uw daktent. Wilt u graag meer weten over ons aanbod of heeft u specifieke vragen? Wij zijn officiële dealer van Jimba Jimba en adviseren je graag op basis van onze jarenlange praktijkervaring. Neem gerust contact met ons op door te bellen naar +31 (0)6 5175 9596 of door het contactformulier in te vullen. Uiteraard verwelkomen we je ook graag in onze grote showroom.