Een Sheepie® daktent

Home » Sheepie Daktenten

Vandaag de dag is een Sheepie® daktent niet meer weg te denken uit wereld van daktenten. Maar waar en wanneer is het verhaal van Sheepie® eigenlijk begonnen? Het antwoord: in 1999, diep in de Australische Outback, waar de oprichters van Sheepie® onder zware omstandigheden aan het kamperen waren. De tenten die ze hadden, voldeden absoluut niet aan hun eisen en wensen. De ruige omgeving – overdag warm en ’s nachts koud – inspireerde ze tot het ontwikkelen van een alternatieve manier van kamperen. Het resultaat? De Sheepie® daktent! Inmiddels zijn dit type daktenten een vooraanstaand voorbeeld van andere daktenten op wereldniveau.

Een Sheepie® daktent is een daktent voor iedereen

Sheepie® zit niet lijdzaam stil, maar ontwikkelt en verbetert continu hun producten. Zo komen ze regelmatig met nieuwe modellen, onder andere voor recreatieve toepassingen. We willen tenslotte niet allemaal met een 4×4 de natuur in. De Sheepie® daktent is daarom inmiddels de standaard voor zowel de doorgewinterde 4×4-liefhebber als voor gezinnen met kinderen met een personenauto. Naast de verschillende modellen daktenten hebben we bij Nordictents.eu ook een uitgebreide lijn aan accessoires die het campingleven nog aantrekkelijker maken.

 

De brochure en prijzen

Heeft u interesse om een daktent te kopen van het merk Sheepie® en wilt u weten wat de mogelijkheden en prijzen zijn? Download dan hieronder de brochure en de prijslijst en kom erachter!

Alle prijzen van de prijslijst zijn inclusief de btw en exclusief verzendkosten.

Sheepie daktenten galerij

Onze Sheepie daktenten

Jimba Jimba modellen

Een geweldige tent voor een geweldige prijs!

YUNA modellen

Een veelzijdige, opvouwbare daktent met een extra groot matras. Past op elke auto!

Bookara modellen

De dunste hardcover daktent ooit!

Sheepie accessoires

Accessoires voor uw Sheepie daktent.

Sheepie® Flagship Store

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden van de Sheepie® daktenten? Neem dan gerust contact met ons op. Als Sheepie® Flagship Store vertellen we u graag meer over de fantastische Sheepie® Tenten die we aanbieden. U bereikt ons door te bellen naar +31 (0)45 785 11 66 of door het contactformulier in te vullen of onze 850m2 grote showroom te bezoeken waarin alle modellen uitgestald staan!