Een daktent huren

Wilt u een daktent huren en bent u daarom op zoek naar een bedrijf dat daktenten te huur aanbiedt? Dan bent u bij Nordictents.eu op de juiste plek. Wij maken onafhankelijk rondreizen graag mogelijk. Dit doet u namelijk met een daktent op uw auto, en die daktent kunt u bij ons huren. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in de verhuur van daktenten, zowel voor korte als voor lange periodes. Verkent u het liefst één specifiek land gedurende enkele weken? Of vertrekt u voor meerdere maanden op auto-avontuur? Bij ons zijn er daktenten te huur voor variërende huurtijden. Zo geniet u bij het huren van een daktent van de flexibiliteit die u nodig heeft tijdens een avontuurlijke reis met de auto.

field_ready

Uniek en sfeervol

Flexibel en veelzijdig

Professioneel en veilig

Een daktent huren voor een prachtige rondreis

Door bij ons een daktent te huren, kiest u voor volledige vrijheid tijdens uw rondreis. Wilt u ergens ter plaatse overnachten? Of toch liever enkele kilometers verder doorrijden? De keuze is aan u. Het enige dat u nodig heeft, is een plek om uw auto te parkeren. U overnacht boven op de auto zelf. Bij ons in de verhuur zijn er tal van daktenten te huur waarmee u beschikt over een mobiele slaapplaats tijdens uw reis. Twijfelt u of u bij ons wel een daktent kunt huren die op uw auto past? Dat is nergens voor nodig! Bij onze verhuur vindt u een ruim aanbod van verschillende soorten daktenten, zoals een Yuna daktent en een Bookara daktent. Er zijn dus gegarandeerd ook daktenten te huur die bij u en uw auto passen.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Kies voor flexibel verhuur van daktenten

Of u nu alleen reist of met meerdere personen: bij Nordictents.eu zijn er daktenten te huur met een wisselende capaciteit. Zo staan we bekend voor de verhuur van twee- en vierpersoons daktenten, wat ons aanbod toegankelijk maakt voor verschillende reisgezelschappen. Denk daarbij aan koppels, gezinnen en kleine vriendengroepen. Onze service gaat bovendien verder dan louter de verhuur van daktenten, aangezien we ook de nodige accessoires verhuren. Bent u na een eerste ervaring helemaal overtuigd van deze onafhankelijke manier van reizen? Dan zijn er bij ons niet alleen daktenten te huur, maar ook te koop, zowel nieuwe als tweedehands modellen. Ontdek de mogelijkheden voor het huren van een daktent door te bellen naar +31 (0)45 785 11 66 of ons contactformulier in te vullen.