Een daktent kopen

Wanneer u tegen een scherpe prijs een daktent wilt kopen, kunt u het beste voor een van onze daktenten kiezen. Dan geniet u van de flexibiliteit die deze tenten u bieden, zonder daar de hoofdprijs voor te betalen. Een daktent is namelijk ideaal tijdens een rondreis met de auto. Door een tent op het dak te plaatsen, heeft u uw slaapplaats immers altijd bij u. U hoeft dan dus ook niet meer op zoek te gaan naar een camping of een hotel, want u kunt op elke parkeerplaats stoppen om daar te overnachten. Bovendien maakt het niet uit op wat voor ondergrond u staat, aangezien u de tent boven op het dak van de auto opzet.

field_ready

Uniek en sfeervol

Flexibel en veelzijdig

Professioneel en veilig

Geniet van ultieme flexibiliteit door een daktent te kopen

Nordictents.eu biedt u de mogelijkheid om een tweedehands daktent over te kopen. Onze focus ligt op de verhuur van daktenten, maar omdat wij weten dat deze tenten vaak goed bevallen, bieden wij u graag de optie om deze tent te kopen, zodat u er op elk gewenst moment gebruik van kunt maken. Wanneer u de daktent besluit te kopen, profiteert u van ultieme flexibiliteit omdat de tent dan echt van u is. Wanneer u van plan bent om vaker met een daktent op reis te gaan, is het daarom een goede keuze om een tent van ons over te kopen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een Jimba daktent? Deze daktenten zijn licht van gewicht en zijn op zo’n manier ontworpen dat ze zowel praktisch als mooi zijn. Natuurlijk heeft u naast de daktenten van dit merk ook de vrije keuze om een daktent van een ander merk te kopen.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Ontdek onze uitgebreide service

Wanneer u graag eens met een tent op uw dak op vakantie gaat, staat ons team voor u klaar. Wij bieden u een uitgebreide service aan. Hier hoort ook de montage van de tent op het dak van uw auto bij. Bovendien geven we u duidelijke instructies over het gebruik van daktenten, zowel mondeling als schriftelijk. Wanneer u een daktent en bijpassende accessoires wilt kopen, vraagt u eenvoudig een offerte aan via ons contactformulier. Wij stellen dan zo spoedig mogelijk een vrijblijvende offerte voor u op. Bij eventuele vragen belt u naar 045 533 2030. Wij vertellen u dan graag meer over onze mogelijkheden. Wist u bijvoorbeeld dat u ook bij ons terecht kunt voor nordic tenten?