Een daktent kopen

Wanneer u tegen een scherpe prijs een daktent wilt kopen, kunt u het beste kiezen voor een van de daktenten uit onze winkel in Limburg. Dan geniet u van de flexibiliteit die deze tenten u bieden, zonder daar de hoofdprijs voor te betalen. De daktenten van onze winkel in Limburg zijn namelijk ideaal tijdens een rondreis met de auto. U heeft uw slaapplaats immers altijd bij u! U hoeft dan dus ook niet meer op zoek te gaan naar een camping of een hotel, want u kunt op elke parkeerplaats stoppen om daar te overnachten. Bovendien maakt het niet uit op wat voor ondergrond u staat, aangezien u de tent boven op de auto opzet.

field_ready

Uniek en sfeervol

Flexibel en veelzijdig

Professioneel en veilig

Geniet van ultieme flexibiliteit door een daktent te kopen

Nordictents.eu biedt u de mogelijkheid om een (tweedehands) daktent over te kopen, zodat u er op elk gewenst moment gebruik van kunt maken. Wanneer u de daktent besluit te kopen, profiteert u van ultieme flexibiliteit omdat de tent dan écht van u is. Wanneer u van plan bent om vaker met een daktent op reis te gaan, is het daarom een goede keuze om een tent van ons over te kopen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een Jimba daktent? Deze daktenten uit onze winkel in Limburg zijn licht van gewicht en zijn op zo’n manier ontworpen dat ze zowel praktisch als mooi zijn. Natuurlijk heeft u in onze winkel in Limburg, naast de daktenten van dit merk, ook de vrije keuze om een daktent van een ander merk te kopen.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Bekijk de prachtige daktenten in onze showroom in Limburg

Wanneer u graag eens met een tent op vakantie gaat, staat ons team voor u klaar. Wij bieden u een uitgebreide service aan. Hier hoort ook de montage van de tent bij. Bovendien voorzien we u in onze winkel in Limburg van duidelijke instructies over het gebruik van daktenten, zowel mondeling als schriftelijk. Wanneer u een daktent en bijpassende accessoires wilt kopen, vraagt u eenvoudig een offerte aan via ons contactformulier. Wij stellen dan zo spoedig mogelijk een vrijblijvende offerte voor u op. Bij eventuele vragen belt u naar +31 (0)45 785 11 66. Wij vertellen u dan graag meer over onze mogelijkheden. Wilt u bijvoorbeeld een daktent huren? Dan kunt u ook bij terecht bij dé tentenspecialist!