850 m2 Tents 4 Your Adventure!

Centraal gelegen in de Benelux en goed bereikbaar vanuit Duitsland ligt onze sfeervolle showroom van maar liefst 850m2. Bij ons staan permanent alle Tentipi Adventure modellen opgesteld om te bekijken en te vergelijken. Ook zijn wij de Dealer voor de grote Tentipi Event Tipis. Met trots zijn we dan ook de Tentipi Flagship Store Europe! Naast Tentipi kan je ook alle daktenten van Sheepie en Wildland bij ons zien. Wel zo makkelijk wanneer je wilt bepalen welke daktent het beste bij jouw avontuur en, niet onbelangrijk, op de auto past. Sinds begin 2022 zijn wij geautoriseerd verkooppunt voor de mooie Glamping Tenten van Autentic. Ook deze fraaie Bell tent modellen en kleuren vind je in onze showroom. Naast alle geweldige tenten bieden we ook allerlei fantastische en handige camp & outdoor accessoires van TOP merken om het buitenleven zo aangenaam mogelijk te maken.

Daarnaast helpen we je op basis van onze 30+ jaar lange praktijk ervaring met onze tenten. Met de Tentipi tenten hebben we bijvoorbeeld jarenlang teambuilding events georganiseerd en tijdens onze vakantie slapen ook wij in een autodaktent. We hebben passie voor onze producten en helpen onze klanten met het beste product of basis van de klantbehoefte. Ook als je niks komt kopen ben je van harte welkom voor een heerlijke kop versgemalen koffie.

Locatie Showroom

Gelegen dichtbij de snelweg A76 zijn we in gelegen in Kerkrade Nederland goed bereikbaar voor eenieder in de Benelux & Duitsland. Vanaf Utrecht is het zo’n 2 uurtjes rijden tot in onze showroom.

Afspraak maken

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid