Woodsman Collection

Home » Woodsman Collection

Explore the Wild

Te midden van het geluid van krakende schors, maakt de beweging van zachte bodem plaats voor paden bedoeld om te bewandelen. De diepe, crispgeur van het bos zorgt voor welkome afzondering. Met de vertrouwde vorm van tools, die een leven lang meegaan, vinden onze ziel en geest rust.
De drang om te verkennen is inherent aan ons allemaal. Dit oerinstinct leidde onze vroegste voorouders naar nieuwe landen en drijft ons nog steeds naar de wildernis op zoek naar ontdekkingen over onszelf en de wereld om ons heen. Terwijl onze voorgangers het deden met ruwe werktuigen gemaakt van stenen en stokken, begrijpen we bij Barebones dat goed ontworpen gereedschappen de verkenningservaring verbeteren. Met dat in gedachten hebben we de Woodsman Collection ontworpen, een complete set essentiële gereedschappen voor elke natuuronderzoeker, buitenmens, foerageerder of cultivator.

Cast Iron Outdoor Oven 011
Voorraad Cowboy Cooking Accessories Chef Spoon 00
Voorraad Cowboy Cooking Accessories Fish Spatula 00
Voorraad Cowboy Cooking Accessories Ladle 00

Tools for Exploring the Wild

Veel mensen kopen hun buitenbenodigdheden uit verschillende bronnen – een mes van een messenmaker, een bijl van een bijlmaker, enzovoort. Meestal zal dit resulteren in een mengelmoes van goed gemaakte stukken die niet altijd goed samenwerken. Wanneer u aanvullende gereedschappen van dezelfde fabrikant vindt, zullen ze waarschijnlijk sportief geïnspireerd zijn en een verfijnde esthetiek missen. Wij geloven dat je vorm niet hoeft op te offeren voor functie. Door prestaties en doordacht ontwerp samen te voegen, hebben we knappe gereedschappen van erfgoedkwaliteit gemaakt die samen dienen om het werk van het buitenleven te vergemakkelijken en tegelijkertijd individueel hun plaats in de collectie te verdienen.