Event Nordic Tipis Verhuur

Beschrijving

Een Nordic Tipi huren: Sfeervol, Inspirerend én vooral …Anders!

Welkom bij The Fire Within – Nordic Tents, The Tentipi® Company. Wij hopen dat u plezier beleeft bij het doornemen van de brochure en inspiratie opdoet voor uw eigen evenement.

Alle enthousiaste reacties die we elke keer ontvangen doen ons steeds weer beseffen hoe bijzonder onze tenten zijn. Maar wat het nu precies is dat het concept zo speciaal maakt is moeilijk te zeggen. Misschien is het de associatie met het Scandinavische buitenleven. Is het de constructie van houten palen en canvas die meer aanspreekt dan de gebruikelijke pvc tenten met aluminium frame? Wellicht het onverwachte genoegen van een open vuur in de tent, dat zorgt voor een ongedwongen en warme sfeer.

Of is het gewoon het plezier dat u beleeft aan het ervaren van iets ongewoons.

Wat het ook is en voor welke gelegenheid – een intiem feestje of een bedrijfsmatig event – wij hopen dat ook u onze passie deelt voor deze fabuleuze tenten. Wij helpen u graag bij het vormgeven van uw eigen spraakmakende beleving met herinnering voor jaren!

Specificaties

The Fire Within – Nordic Tents werkt sinds 2005 op professionele basis met Tentipi® Nordic Tipis en is Tentipi Official Rental. Wij hebben hiervoor een speciale opleiding gevolgd bij Tentipi AB in Zweden.

Regelmatig testen wij onze materialen op veiligheid en zorgen we dat de kennis en vaardigheden van onze crew up to date is. Indien gewenst is er een ervaren medewerker tijdens uw event op locatie aanwezig om toe te zien op de veiligheid. Zo bent u verzekert van een zorgeloos event.

Verhuur brochure

Verhuur Prijslijst

Offerte aanvragen