AUTENTIC SUPREME COLLECTIE

Home » Autentic Supreme Collection

Alle Autentic bell tenten zijn gemaakt van hoogwaardig canvas en zijn verkrijgbaar in COTTON of WOTTEX FR en een reeks aardse kleuren en verschillende maten, variërend van 7,2 m tot 4,4 m in diameter. De uitnodigende verbrede deuropeningen, grote ramen en nog veel meer functies bieden u de perfecte setting voor een onvergetelijke glamping-ervaring.

COTTON Canvas

Ons natuurlijke en oersterke canvas van 100% organisch katoen. Het robuuste 320 grams tentdoek is behandeld voor UV bescherming, waterafstotendheid en zeer schimmelbestendig. Het COTTON Canvas is beschikbaar voor alle modellen uit de Supreme- en Dream Collection.

WOTTEX™ FR Canvas

WOTTEX™ FR Canvas is ons nieuwe brandvertragende tentdoek van Polyester/Katoen. WOTTEX™ FR is gecertificeerd CPAI84 (reguliere standaard voor tenten) en NF P92-507 (Franse standaard voor M1). Met een poly/cotton verhouding van 52%/48% is dit tentdoek zelfs nog duurzamer dan ons top kwaliteit 100% katoenen canvas. Met een gewicht van 380 gram/m2 is het nog robuuster dan het 320 grams tentdoek uit de ’Cotton Canvas Line’. Gelijk de Cotton Canvas Line is dit tentdoek behandeld voor UV bescherming, waterafstotendheid en nog beter bestand tegen schimmel dan ons, laten we eerlijk zijn, zeer schimmelbestedige Cotton Canvas. Het WOTTEX™ FR Canvas is beschikbaar voor de Supreme Collection (Jack, Jay en Billy-Joe) in de kleuren Desert en Moss.

AUTENTIC galerij

850m2 Showroom met Autentic Supreme collectie canvas glamping tenten

Onze Autentic Supreme collectie canvas glamping tenten zijn te beleven in onze 850m2 grote Showroom in Kerkrade. Schroom niet om langs te komen en deze unieke tenten in het echt te beleven. Je vind ons aan de Langheckweg in Kerkrade op woensdag t/m zaterdag of op afspraak.