Over Ons

Hallo!

Wij, Janine en Rob, zijn verknocht aan het buitenleven met alles dat daarbij hoort. We trekken er dan ook regelmatig op uit, met onze honden, en kamperen dan onder zeer uiteen lopende omstandigheden. We weten dat de juiste middelen kunnen een groot verschil kunnen maken in de beleving. Een van de dingen die wij hebben geleerd is dat, naast een hele boel andere belangrijke dingen zoals kleding, schoenen, etc., de basis heel essentieel is. Ben jij iemand die hoge eisen stelt aan de materialen die je meeneemt op avontuur? Dan ben je bij ons aan het goede adres!

Bij NORDIC TENTS zijn wij gespecialiseerd in een aantal merken die wij zelf ook gebruiken. Wat al deze merken gemeen hebben is dat zij reeds hun sporen hebben verdient onder de meest extreme omstandigheden:

Van deze merken hebben wij alle modellen en alle accessoires in onze showroom en doorgaans kunnen we direct leveren uit eigen voorraad. Je bent altijd welkom om langs te komen in onze mooie showroom en je vrijblijvend te oriënteren wat allemaal mogelijk is. Tot dan!

Hartelijke groet,

Janine & Rob

Over ons-R & J