Autentic Bell canvas glamping tenten

Home » Autentic Bell canvas glamping tenten

Avontuurlijke Luxe

Autentic Bell canvas glamping tenten combineren avontuur met verfijning voor het ervaren van gedenkwaardige luxe tentervaringen. Onze collecties zijn gemaakt om zich te onderscheiden van de massa en elk van uw tentervaringen onvergetelijk te maken.

Ambachtelijk vakmanschap

Autentic biedt premium handgemaakte ontwerpen, allemaal gemaakt van canvas met de grootste zorg en aandacht voor kwaliteit, duurzaamheid en prestaties. De kleuren, materialen en afwerkingen zijn het bewijs dat elk detail van onze glamping tenten voldoet aan ons buitengewone tentontwerp.

Met zorg voor mens en planeet

Bewustzijn in de hele productieketen: lokaal geproduceerde tentframes, exclusief gebruik van REACH-goedgekeurde chemicaliën en voortdurend streven naar het minimaliseren van onze afvalmaterialen en deze te hergebruiken in onze tentverpakkingen en accessoires.

Ontdek Autentic
Autentic is een Belgische tentontwerper die luxe katoenen canvastenten maakt. Onze adembenemende kleurrijke glamping tenten stralen kwaliteit en prestaties uit tot in het kleinste detail, ontworpen om u nieuwe en boeiende buitententervaringen te bieden.

Kleurrijke Canvas Tenten
Met hun levendige, op de natuur geïnspireerde kleuren voegen onze katoenen canvas glamping tenten kleur en warmte toe, waar en wanneer ze ook worden gebruikt.

Hoogwaardig Tentdoek
We gaan voor niets anders dan het beste. Daarom ontwikkelden we onze eigen katoenen canvasstoffen. Het resultaat? Tenten van superieur 100% katoen, die u kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid garanderen, wat resulteert in een onvergetelijke luxe tentervaring.

Perfectie tot in detail
Onze canvas tenten zijn gemaakt om op alle mogelijke manieren buitengewoon te zijn. Allemaal ontworpen met oog voor detail en uitgebreid getest op prestaties.

AUTENTIC galerij

850m2 Showroom met Autentic Bell canvas glamping tenten

Onze Autentic Bell canvas glamping tenten zijn te beleven in onze 850m2 grote Showroom in Kerkrade. Schroom niet om langs te komen en deze unieke tenten in het echt te beleven. Je vind ons aan de Langheckweg in Kerkrade op woensdag t/m zaterdag of op afspraak.