Autentic Bell canvas glamping tenten

Home » Autentic Bell canvas glamping tenten

Avontuurlijke Luxe

​Autentic Bell canvas glamping tenten combineren avontuur met verfijning voor het ervaren van een gedenkwaardige luxe tentervaring. Onze collecties zijn gemaakt om zich te onderscheiden van de massa en door elk van uw tentervaringen onvergetelijk te maken.

Ambachtelijk vakmanschap

Autentic biedt premium handgemaakte ontwerpen, allemaal gemaakt van canvas met de grootste zorg en aandacht voor kwaliteit, duurzaamheid en prestaties. De kleuren, materialen en afwerkingen zijn het bewijs dat elk detail van onze glamping tenten voldoet aan ons buitengewone tentontwerp.

Met zorg voor mens en planeet

Bewustzijn in de hele productieketen: lokaal geproduceerde tentframes, exclusief gebruik van REACH-goedgekeurde chemicaliën en voortdurend streven naar het minimaliseren van onze afvalmaterialen en deze te hergebruiken in onze tentverpakkingen en accessoires.

Ontdek Autentic
Autentic is een Belgische tentontwerper die luxe katoenen canvastenten maakt. Onze adembenemende kleurrijke glamping tenten stralen kwaliteit en prestaties uit tot in het kleinste detail, ontworpen om u nieuwe en boeiende buitententervaringen te bieden.

Kleurrijke Canvas Tenten
Met hun levendige, op de natuur geïnspireerde kleuren voegen onze canvas glamping tenten kleur en warmte toe, waar en wanneer ze ook worden gebruikt.

Perfectie tot in detail
Onze canvas tenten zijn gemaakt om op alle mogelijke manieren buitengewoon te zijn. Allemaal ontworpen met oog voor detail en uitgebreid getest op prestaties.

Hoogwaardig Tentdoek
We gaan voor niets anders dan het beste. Daarom ontwikkelden we onze eigen katoenen canvasstoffen. Het resultaat? Tenten van superieur 100% katoen of katoen/polyester, die u kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid garanderen, wat resulteert in een onvergetelijke luxe tentervaring. We bieden Bell Tenten in 4 varianten tentdoek: 100% Cotton Canvas, WOTTEX™ Cotton/Polyester, WOTTEX™ Fire retardant en WOTTEX™ PRO.

Hoogwaardig tentdoek in 4 soorten:

COTTON Canvas
Ons natuurlijke en oersterke canvas van 100% organisch katoen. Het robuuste 320 grams tentdoek is behandeld voor UV bescherming, waterafstotendheid en zeer schimmelbestendig. Het COTTON Canvas is beschikbaar voor alle modellen uit de Supreme Collection.

WOTTEX™ PRO Canvas
Met de introductie van ons nieuwe WOTTEX™ PRO Canvas, zetten wij een product zonder vergelijkbaar alternatief in de huidige markt. Een extreem UV resistent doek (geen verkleuring), onmogelijk om schimmel in het canvas te krijgen (doek op basis van acryl), een tent die zelf te wassen is met een zachte zeep zonder die opnieuw te moeten behandelen. Al dit tezamen zorgt voor een levensduur tot wel 5 jaar permanent buiten!! WOTTEX™ PRO Canvas komt in de kleuren Dune, Indian Bliss en Red Sand en voorlopig voor de Jack Bell en Billy Joe uit de Supreme Collection.

WOTTEX™ FR Canvas
WOTTEX™ FR Canvas is ons brandvertragende tentdoek van Polyester/Katoen. WOTTEX™ FR is gecertificeerd CPAI84 (reguliere standaard voor tenten) en NF P92-507 (Franse standaard voor M1). Met een poly/cotton verhouding van 52%/48% is dit tentdoek zelfs nog duurzamer dan ons top kwaliteit 100% katoenen canvas. Met een gewicht van 380 gram/m2 is het nog robuuster dan het 320 grams tentdoek uit de ’Cotton Canvas Line’. Gelijk de Cotton Canvas Line is dit tentdoek behandeld voor UV bescherming, waterafstotendheid en nog beter bestand tegen schimmel dan ons, laten we eerlijk zijn, zeer schimmelbestedige Cotton Canvas. Het WOTTEX™ FR Canvas is beschikbaar voor de Supreme Collection (Jack, Jay en Billy-Joe) in de kleuren Desert en Moss.

WOTTEX™ Canvas
WOTTEX™ Canvas is gelijk aan ons nieuwe Polyester/Katoen WOTTEX™ FR tentdoek maar zonder brandvertragende eigenschappen. Het WOTTEX™ Canvas is beschikbaar voor de Bell 4.4 en Bell 5.2 in de Essentials Collection in de kleur Natural.

AUTENTIC galerij

Twee Autentic collecties

Autentic voorziet in 2 collectie lijnen met elk karakteristieke kenmerken:

Autentic Supreme
Verfijnde middelgrote tot XL-formaat bell-tenten met uitnodigende oversized deuropeningen, grote ramen en nog veel meer functies. Zorgvuldig ontworpen voor een nog luxere afwerking.

Autentic Essentials
Natuurlijke canvas bell tenten met hetzelfde ontwerp en dezelfde kwaliteit waarvoor Autentic bekend staat, met behoud van alle fundamenten, maar zonder de franje. Want soms is minder meer.

Autentic Accessories
Customize uw Autentic Bell Tent zodat deze nog beter aansluit bij de behoeften. 

Onze Autentic Bell Canvas Glamping tenten

850m2 Showroom met Autentic Bell canvas glamping tenten

Onze Autentic Bell canvas glamping tenten zijn te beleven in onze 850m2 grote Showroom in Kerkrade. Schroom niet om langs te komen en deze unieke tenten in het echt te beleven. Je vind ons aan de Langheckweg in Kerkrade op woensdag t/m zaterdag of op afspraak.