Tentipi Nordic Event Tipis

Home » Tentipi Nordic Event Tipis

Met een tent van Tentipi tovert u elke locatie om tot een prachtige plek die uitermate geschikt is voor diverse evenementen. Of u nu een bruiloft heeft, een bedrijfsfeest voorbereidt of een festival organiseert; in al deze gevallen biedt deze tent uitkomst. Bij Nordictents.eu kunt u uitstekend terecht wanneer u Tentipi tenten wilt kopen. Naast dat we deze in de verkoop hebben staan, schakelt u ons ook in voor de inrichting van uw tent. Wij zorgen er graag voor dat uw locatie er prachtig uit komt te zien.

Hoe we begonnen zijn met de verkoop van Tentipi Nordic Tipis

Ons verhaal is ergens diep in Lapland begonnen. Vanuit daar worden hedendaags nog steeds tenten geproduceerd. Onze Nordic tipi’s zijn geïnspireerd op de Kata, de traditionele woningen van de Sami. De Sami is het nomadische rendiervolk uit het hoge noorden. Naast dat deze tenten er prachtig uitzien, zijn ze ook nog eens praktisch en bieden ze voldoende ruimte voor grote groepen mensen tijdens een event. Voor de verkoop van Tentipi tenten en voor bijpassende accessoires waarmee u uw tent aankleedt, bent u bij ons aan het juiste adres.

Brochure en prijslijst

Bent u benieuwd naar de modellen Tentipi Nordic Tipis die we in de verkoop hebben staan? En wilt u weten wat deze kosten? Open dan hieronder onze brochure en kom erachter:

Alle prijzen zijn exclusief de btw en exclusief leveringskosten.

Onze Event Tipis

STRATUS

Stratus 72 – Voor totale flexibiliteit.

CIRRUS

Veelzijdig en relaxed gebruiksgemak.

NIMBUS

Sfeervolle overkapping.

CLASSIC

Traditionele Nordic Tipi. Treed in de voetsporen van het rendier-volk uit Lapland.

Event accessoires

Vuur + Licht

Nordic Interieur

Comfort Camping

Voor Stratus

Hulpmiddelen

Losse Onderdelen

Bekijk de tenten die wij aanbieden

Wanneer u interesse heeft in een Tentipi, vertellen we u graag meer over de tenten die we in onze Nordic verkoop hebben staan. Heeft u vragen over een van deze tenten of bent u geïnteresseerd in Tentipi verhuur? Neem dan gerust contact met ons op via +31 (0)6 5175 9596 of door het contactformulier in te vullen. Wij staan u namelijk graag te woord.