Een event tipi

Een event tipi is een grote tipitent waar veel mensen tegelijkertijd in passen. Een tipitent wordt met regelmaat opgezet bij een event, zoals een bruiloft, een bedrijfsfeest en festivals. Een event tipi creëert een dromerige sfeer die bij veel mensen voor mooie herinneringen zorgt. Organiseert u binnenkort een event en wilt u hiervoor een passende tipi huren? Dan staat Nordictents.eu voor u klaar! Wij regelen graag een tipitent voor uw event, waarmee uw locatie direct tot een prachtige plek wordt omgetoverd.

field_ready

Uniek en sfeervol

Flexibel en veelzijdig

Professioneel en veilig

Een event tipi met accessoires huren

Bij Nordictents.eu bent u op de juiste plaats wanneer u een nordic tipi wilt huren of een tipi te kopen. Wij hebben namelijk diverse tipi’s in de verhuur staan. Voor elk evenement is er daarom wel een passende tipi beschikbaar. Bovendien huurt u bij ons ook allerlei accessoires waarmee u de tipi mooi inricht. Niet alleen banken en tafels, maar ook verlichting en vuurkorven hebben we voor u op voorraad. Zo geeft u uw evenement precies vorm zoals u voor ogen heeft.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Huur een tipitent voor uw event

Wij vertellen u uiteraard graag meer over de mogelijkheden. Neem daarom gerust vrijblijvend contact met ons op wanneer u een tipitent wilt huren voor uw event. U bereikt ons door te bellen naar +31 (0)45 785 11 66 of door het contactformulier in te vullen.