Een event tipi

Een event tipi is een grote tipi waar veel mensen tegelijkertijd in passen. Het is een tipi die met regelmaat wordt opgezet bij evenementen, zoals bruiloften, bedrijfsfeesten en festivals. Een event tipi creëert een dromerige sfeer die bij veel mensen voor mooie herinneringen zorgt. Organiseert u binnenkort een event en wilt u hiervoor een passende tipi huren? Dan staat Nordictents.eu voor u klaar! Wij regelen graag een tent voor u, waarmee uw locatie direct tot een prachtige plek wordt omgetoverd.

field_ready

Uniek en sfeervol

Flexibel en veelzijdig

Professioneel en veilig

Een event tipi met accessoires huren

Bij Nordictents.eu bent u op de juiste plaats wanneer u een nordic tipi wilt huren. Wij hebben namelijk diverse tipi’s in de verhuur staan. Voor elk evenement is er daarom wel een passende tipi beschikbaar. Bovendien huurt u bij ons ook allerlei accessoires waarmee u de tipi mooi inricht. Niet alleen banken en tafels, maar ook verlichting en vuurkorven hebben we voor u op voorraad. Zo geeft u uw evenement precies vorm zoals u voor ogen heeft.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Vraag naar de mogelijkheden

Wij vertellen u uiteraard graag meer over de mogelijkheden. Neem daarom gerust vrijblijvend contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar +31 (0)45 533 2030 of door het contactformulier in te vullen.