Tentipi verhuur

Voor een Tentipi kunt u uitstekend terecht bij onze verhuur. Wij zijn namelijk een professioneel adres voor Tentipi verhuur. De Tentipi’s die bij ons verkrijgbaar zijn, zijn geschikt voor allerlei outdoor gelegenheden. Voor zowel unieke evenementen als voor avontuurlijk kamperen kunt u bij ons terecht. Wij creëren voor uw unieke evenementen een bijzondere locatie om nooit te vergeten. Ontdek de mogelijkheden en bespreek uw wensen met ons.

field_ready

Uniek en sfeervol

Flexibel en veelzijdig

Professioneel en veilig

Verzekerd van een veilige constructie met onze Tentipi verhuur

Nordictents.eu is een Tentipi Official Rental in Nederland. Dit houdt in dat we een betrouwbare partij zijn voor de verhuur van Tentipi tenten en dat we daarbij voldoen aan de eisen die Tentipi stelt. Dit zijn de volgende eisen:

  • Werk volgens het protocol: Field Ready Training Program
  • Laat door Tentipi opgeleide professionele vakmensen bij u werken
  • Lever degelijke en veilige materialen
  • Stel kwaliteit en klanttevredenheid voorop

Voor u als klant betekent dit dat u verzekerd bent van een veilige en degelijke constructie als basis voor een zorgeloos en geslaagd evenement. Bent u benieuwd of we een Tentipi voor uw evenement in de verhuur hebben staan? Bekijk dan het volledige verhuur aanbod van deze tenten op onze website.

Wij regelen ook de inrichting van uw Tentipi

Indien u dit wenst, regelen wij naast de verhuur ook de inrichting van de Tentipi, waar u deze ook wilt laten plaatsen. Er is van alles mogelijk. Wanneer u een event tipi huurt, geeft u wellicht de voorkeur aan een stijlvolle houten vloer die uw tipi een compleet andere uitstraling geeft. Kies daarbij voor robuuste tafels en banken. Wilt u liever een andere stijl? Geef het aan ons door en wij vinden de juiste leverancier voor u.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u een Tentipi huren op locatie, bijvoorbeeld voor uw trouwfeest in Limburg? Waar in Nederland u deze tent ook wenst te huren, wij brengen uw Tentipi graag naar u toe. Ons deskundige team bouwt de tipi op en af én zorgt ervoor dat de inrichting naar wens is. Heeft u hier interesse in of wilt u een tipi kopen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan door het contactformulier in te vullen. Of bel bij vragen naar +31 (0)45 785 11 66.