Nordic verkoop

Bent u op zoek naar een webshop die een breed assortiment nordic tenten in de verkoop heeft? Dan kunt u uitstekend bij ons terecht. Bij Nordictents.eu verkopen we namelijk diverse soorten nordic tenten. Of u nu een tent nodig heeft om in te kamperen of dat u een tent nodig heeft om een evenement in te laten plaatsvinden; in beide gevallen bieden wij de oplossing voor u.

field_ready

Uniek en sfeervol

Flexibel en veelzijdig

Professioneel en veilig

Kamperen in een nordic tent uit onze verkoop

De nordic tenten uit onze verkoop zijn ideaal om in te kamperen. Niet alleen voor avontuurlijke reizigers is een nordic tent ideaal, maar ook voor mensen die van glamping houden. De tent is namelijk zo ontworpen dat u er rechtop in kunt staan en dat u er een open vuur in kunt stoken. Zo verwarmt u de tent gemakkelijk en heeft u een fijne plek om binnen te koken. Voor extra comfort koopt u een houtkachel van het merk Winnerwell.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Ontdek ons aanbod

Bent u benieuwd naar de nordic tenten die bij ons in de verkoop staan? En wilt u weten welke houtkachels u hierbij kunt kopen, zodat u uw vakantie nóg comfortabeler maakt? Bekijk dan onze website of neem contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar +31 (0)45 533 2030 of door het contactformulier in te vullen. Wij helpen u graag verder.