Een Bookara daktent

Wilt u graag onvergetelijke avonturen beleven met een Bookara daktent? Dan is Nordictents.eu de partij die u hierbij nodig heeft. Wij verkopen namelijk diverse daktenten van de meest hoogwaardige kwaliteit. De Bookara daktent, die deel uitmaakt van ons ruime aanbod, is een blikvanger waarmee u stijlvol en comfortabel kampeert.

Nordic tents bookaratent

Uniek en sfeervol

Flexibel en veelzijdig

Professioneel en veilig

Waarom de Bookara daktent ideaal is voor uw vakantie

Een daktent is ideaal wanneer u graag gaat en staat waar u wilt. Wie een daktent heeft, hoeft namelijk geen hotelovernachtingen te boeken of vroeg op een camping aan te komen omdat de hele tent nog opgebouwd moet worden. De Bookara daktent is naast de Yuna daktent en de Jimba Jimba daktent een model uit de Sheepie® collectie. De stof waarvan de tent is gemaakt, is zeer duurzaam, uv-bestendig en waterdicht. De Bookara heeft bovendien een ultraplat ontwerp en is de dunste hardcover daktent ooit. De aluminium telescopische ladder reikt tot 230 cm en zorgt daarmee voor een gemakkelijke toegang.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Monteer de daktent eenvoudig op uw auto

Deze stevige hardcover daktent past op zowel kleinere als grotere auto’s. Installeer dakdragers of monteer de daktent rechtstreeks op uw bestaande roofrack en geniet van een prachtige vakantie. Om het u nog comfortabeler te maken, kunt u ook voor diverse handige accessoires bij ons terecht. Heeft u vragen over de Bookara daktent of over een van de andere daktenten uit ons aanbod? Neem dan gerust contact met ons op via +31 (0)45 785 11 66 of via het contactformulier.