Yuna daktent

Home » Yuna

De Sheepie® Yuna daktent is een innovatieve daktent met een uniek design; uw eigen ‘room with a magnificent view’. U hoeft enkel de tentcover te verwijderen en de geïntegreerde telescopische aluminium ladder uit te schuiven en u opent de Yuna in één vloeiende beweging. U heeft dus gemakkelijk toegang tot deze tent waarin u een heerlijke vakantie beleeft. Het tentdoek van de Yuna daktent is bovendien zeer duurzaam, uv-bestendig en waterdicht. De tent is zo ontworpen dat condensvorming zoveel mogelijk wordt voorkomen. Alle openingen zijn voorzien van muggengaas en er zitten diverse opbergzakken in de tent. 

Een yuna daktent is geschikt voor bijna elke auto

De Sheepie® Yuna daktent is verkrijgbaar in vier verschillende maten, de MINI van 140 cm breed of 160 cm breed en de Family die 250 cm breed is. De kleinste maat biedt een ruime daktent voor 1 persoon en de Family editie biedt slaapplaats voor vier personen. Elke maat van de Yuna daktent bevat een gepatenteerde constructie gemaakt van massief lichtgewicht aluminium. Deze constructie past op bijna elke auto. Het enige wat u moet doen is dakdragers installeren of de daktent rechtstreeks monteren op uw bestaande roofrack.

De stokken voor het tentframe van de Yuna zitten aan de buitenzijde waardoor u in de tent nóg meer leefruimte heeft. Bovendien is de Yuna getest onder zware omstandigheden, waardoor u er zeker van kunt zijn dat u met de Yuna daktent comfortabel kunt kamperen. Maak uw reis nóg aangenamer met onze handige accessoires en ga en sta waar u zelf wilt.

 

Specificaties

De Yuna daktent is een veelzijdige, opvouwbare tent met een extra groot matras. De belangrijkste specificaties van deze daktent zijn:

  • Ruime ingang
  • Groot matras
  • Robuuste afwerking
  • Natuurlijke luchtstroom
  • Muggengaas
  • Gemakkelijk toegang met telescopische ladder
  • Opbergruimte
  • Twee schoenzakken
  • Quick-fix cover

Lees voor meer specificaties de brochure.

 

Yuna galerij

Yuna Daktenten Flagship Store

Heeft u interesse in een Yuna daktent? In onze 850m2 grote showroom in Kerkrade kun je het gehele assortiment Yuna Daktenten beleven. Daarnaast adviseren we je graag op basis van onze eigen jarenlange praktijkervaring. Niet voor niets zijn we het enige Flagship Store in Nederland. Je kan ons ook eerst bellen +31 (0)45 785 11 66 of het contactformulier  in vullen.