Glamping

Heeft u glamping al eens uitgeprobeerd? Voor wie van kamperen houdt, maar ook graag comfort en luxe ervaart, is glamping een uitstekende oplossing. U slaapt in een ruime tent die van alle gemakken voorzien is. Zo heeft u bijvoorbeeld een comfortabel bed ter beschikking. Op deze manier combineert u de voordelen van een hotel met de voordelen van kamperen. Met glamping ervaart u de luxe van thuis in een rustige, natuurrijke omgeving.

field_ready

Uniek en sfeervol

Flexibel en veelzijdig

Professioneel en veilig

De perfecte tent voor glamping

Wanneer u glamping wel ziet zitten en u op zoek bent naar een geschikte tent voor al uw avonturen, kunt u rekenen op Nordictents.eu. Wij bieden u namelijk diverse luxueuze tenten aan waarmee u prachtige herinneringen kunt maken. Wat dacht u bijvoorbeeld van een Adventure Tipi? Deze tipitent is verkrijgbaar in verschillende maten en is goed bestemd tegen weer en wind. Het ontwerp van deze tent is zo gemaakt dat het ook mogelijk is om open vuur te maken om de tent te verwarmen of om te koken. Als u nog geen houtkachel heeft, kunt u deze ook bij ons kopen. Wij verkopen houtkachels van het merk Winnerwell.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Vraag ons gerust om advies

Heeft u vragen over de tenten die geschikt zijn voor glamping of wilt u meer weten over onze producten? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u namelijk graag verder. U bereikt ons door te bellen naar +31 (0)45 533 2030 of door het contactformulier in te vullen.