Tipi verhuur

Wanneer u een tipi nodig heeft, kunt u bij Nordictents.eu uitstekend terecht voor de verhuur hiervan. Wij hebben onder andere tipi’s waarin u kunt kamperen, maar ook tipi’s die geschikt zijn voor evenementen. Organiseert u een bruiloft, een bedrijfsfeest of een intieme buurtbarbecue? In al deze gevallen biedt een tipi uit onze verhuur uitkomst! Met deze tent tovert u uw locatie direct om tot een uiterst sfeervolle plek die niemand snel zal vergeten.

field_ready

Uniek en sfeervol

Flexibel en veelzijdig

Professioneel en veilig

Een tipi uit onze verhuur, inclusief aankleding en accessoires

Bij onze verhuur kunt u niet alleen terecht om een tipi te huren, maar ook wanneer u accessoires nodig heeft voor uw evenement. Kies uit diverse handige extra attributen, zoals verlichting, kachels, open vuurboxen, olielampen, haarden, tafels en banken, vachten, grilplaten, servies en branders. Door hier gebruik van te maken, maakt u uw evenement precies zoals u in gedachten heeft.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Schakel onze professionals in voor de op- en afbouw

Als officiële verhuurder van Tentipi bieden we u ook assistentie aan bij de op- en afbouw van deze tenten. Ons team neemt deze taak graag op zich en zorgt ervoor dat de tipi snel en veilig wordt opgezet. Wilt u vaker gebruikmaken van een tipi en spreekt onze verhuur u daarom niet aan? Dan kunt u er ook voor kiezen om een tipi te kopen. Voor een offerte of voor meer informatie over tipi verhuur neemt u contact met ons op via +31 (0)45 785 11 66 of via het contactformulier.