Tentipi kopen

Wanneer u een tentipi wilt kopen, doet u dit het beste bij Nordictents.eu. Wij zijn namelijk een officiële Tentipi importeur voor Nederland én België. Onze tipitenten zijn geschikt voor allerlei outdoor gelegenheden. Zo zijn deze tipitenten uitermate geschikt om in te kamperen, maar kunt u ook grote modellen huren waar tientallen mensen in passen. Deze tipi’s zijn ideaal voor evenementen. Of u nu een bedrijfsfeest, een bruiloft of een buurtbarbecue wilt organiseren; door een Nordic tipi te kopen bij Nordictents.eu, zult u van elk evenement een uniek en onvergetelijk feest maken. Kom langs in onze 850m2 grote showroom en laat je inspireren!

CI20 Glamping

Uniek en sfeervol

Flexibel en veelzijdig

Professioneel en veilig

Een tipitent uit ons veelzijdige assortiment kopen

Bij Nordictents.eu vindt u een veelzijdig assortiment aan tipitenten. Hierdoor kunt u voor elke situatie of elk type evenement wel een geschikte tipitent kopen. U kunt bij ons kiezen uit drie productlijnen. Welke productlijn voor u de beste keuze is, hangt af van uw wensen en doelen met de tent. De tipitenten waar u uit kiest, zijn:

Zowel voor een intiem familiefeest, bedrijfsfeest, huwelijk of ander event? Wij hebben altijd de juiste tentipi aanbieding.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Kom ook bij ons langs om attributen voor uw Nordic tipi te kopen

Ook voor extra attributen is Nordictents.eu uw partner. Wij verkopen namelijk naast onze tipitenten ook verlichting, kachels, open vuurboxen, olielampen, haarden, tafels en banken, vachten, grilplaten, servies en branders. Heeft u interesse in het kopen van een Nordic tipi? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan door het contactformulier in te vullen. Natuurlijk kunt u bij vragen ook contact met ons opnemen via +31 (0)45 785 11 66.