Tipi kopen

Wanneer u een tipi wilt kopen, doet u dit het beste bij Nordictents.eu. Wij zijn namelijk een officiële Tentipi importeur voor Nederland én België. Onze tipitenten zijn geschikt voor allerlei outdoor gelegenheden. Zo zijn deze tipitenten uitermate geschikt om in te kamperen, maar kunt u ook grote modellen huren waar tientallen mensen in passen. Deze tipi’s zijn ideaal voor evenementen. Of u nu een bedrijfsfeest, een bruiloft of een buurtbarbecue wilt organiseren; door een tipi te kopen bij Nordictents.eu, kunt u van elk evenement een uniek en onvergetelijk feest maken.

CI20 Glamping

Uniek en sfeervol

Flexibel en veelzijdig

Professioneel en veilig

Een tipi uit ons veelzijdige assortiment kopen

Bij Nordictents.eu vindt u een veelzijdig assortiment aan tipitenten. Hierdoor is er voor elke situatie of elk type evenement wel een geschikte tipitent te vinden. U kunt bij ons kiezen uit drie productlijnen. Welke productlijn voor u de beste keuze is, hangt af van uw wensen en doelen met de tent. De tipitenten waar u uit kiest, zijn:

  • Classic
  • Adventure
  • Event

Zowel voor een intiem familiefeest als voor een groot bedrijfsfeest hebben we de ideale tipitent. Maar ook wanneer u gaat kamperen kunt u bij ons een tipi kopen. Voor luxe kamperen, ook wel glamping genoemd, zijn onze tenten ook ideaal. Of wat dacht u bijvoorbeeld van een daktent? Een dergelijk tent wordt aan het dak van uw auto bevestigd, zodat u boven op uw auto kunt slapen. U reist dan in volledige vrijheid rond zonder dat u een geschikte overnachtingsplek hoeft te zoeken.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Koop ook extra attributen

Ook voor extra attributen is Nordictents.eu uw partner. Wij verkopen namelijk naast onze tipitenten ook verlichting, kachels, open vuurboxen, olielampen, haarden, tafels en banken, vachten, grilplaten, servies en branders. Heeft u interesse in het kopen van een tipi? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan door het contactformulier in te vullen. Natuurlijk kunt u bij vragen ook contact met ons opnemen via +31 (0)45 533 2030.