Tentipi Adventure Nordic Tipi’s

Home » Tentipi Adventure Tipis

Met een Nordic Adventure Tipi van Tentipi® kunt u elk avontuur aan! De Adventure tents zijn geschikt voor zowel familievakanties als extreme expedities. De vorm maakt dat deze tents zeer bestendig zijn tegen weer en wind. De Adventure tents zijn zo ontworpen dat u er rechtop in kunt staan en dat er een kachel of open vuur in gestookt kan worden voor verwarming of om te koken. Het gebruik van moderne materialen en vele prettige eigenschappen maken deze Adventure tents ‘een thuis van huis’. Het worden daarom ook wel tents 4 adventure genoemd.

Onvergetelijke avonturen aangaan met een Adventure Tipi

De tents 4 adventure van Tentipi® hebben zes tot negen zijden. Alle tenten zijn zeer stabiel en bieden genoeg ruimte. Hierdoor zijn de tenten uitermate geschikt voor allerlei avonturen. Of u nu onvergetelijke herinneringen wilt maken met uw gezin of dat u solo een extreme expeditie in de natuur wilt volbrengen; met een tent van dit merk slaat u de plank nooit mis. De kans is zelfs groot dat deze tent echt als een tweede huis gaat voelen.

 

Specificaties van de Adventure Tipi

Een Adventure Tipi is speciaal ontworpen voor kamperen en avonturen. Lees onze brochure door en bekijk de prijslijst om erachter te komen of één van deze tents 4 adventure ook bij u past:

Alle prijzen zijn inclusief btw en exclusief verzendkosten.

Onze Adventure Tipis

Safir modellen

Onze PRO range: Tenten die behoren tot de absolute top.

ZIRKON modellen

Onze COMFORT range: Uitstekende prijs / kwaliteit verhouding.

ONYX modellen

Onze BASE range: Solide en betrouwbaar.

OLIVIN modellen

Uit onze BASE range: Wanneer klein, licht en compact belangrijk is.

Ontdek onze tents

Wilt u ontdekken hoe fijn het is om te kamperen met een Adventure Tipi van Tentipi? Wij hebben enkele tents 4 adventure beschikbaar om te huren. Wilt u een van onze grote tipi’s huren voor een speciaal evenement? Neem dan ook direct een kijkje tussen ons aanbod aan accessoires. Vraag naar het aanbod en de mogelijkheden door te bellen naar +31 (0)6 5175 9596 of door het contactformulier in te vullen.