Home » Tentipi Adventure Tipis

Met een Adventure Tipi van Tentipi® kunt u elk avontuur aan! De Adventure tents zijn geschikt voor zowel familievakanties als extreme expedities. De vorm van de Adventure Tipi maakt dat deze tents zeer bestendig zijn tegen weer en wind. De Adventure tents zijn zo ontworpen dat u er rechtop in kunt staan en dat er een kachel of open vuur in gestookt kan worden voor verwarming of om te koken. Het gebruik van moderne materialen en vele prettige eigenschappen maken deze Adventure tents ‘een thuis van huis’. Het worden daarom ook wel tents 4 adventure genoemd.

Onvergetelijke avonturen aangaan met een Adventure Tipi

De tents 4 adventure van Tentipi® hebben zes of acht zijden. Alle tenten zijn zeer stabiel en bieden genoeg ruimte. Hierdoor zijn de tenten uitermate geschikt voor allerlei avonturen. Of u nu onvergetelijke herinneringen wilt maken met uw gezin of dat u solo een extreme expeditie in de natuur wilt volbrengen; met een Adventure Tipi van dit merk slaat u de plank nooit mis. De kans is zelfs groot dat deze Adventure Tipi echt als een tweede huis gaat voelen.

Specificaties van de Adventure Tipi

Adventure Tipis zijn speciaal ontworpen voor kamperen en avonturen. Lees onze brochure door en bekijk de prijslijst om erachter te komen of één van deze tents 4 adventure ook bij u past:

Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

Onze Adventure Tipis

adventure foto link safir

Safir modellen

Onze PRO range: Tenten die behoren tot de absolute top.
zirkon09

ZIRKON modellen

Onze COMFORT range: Uitstekende prijs / kwaliteit verhouding.
adventure foto link safir

ONYX modellen

Onze BASE range: Solide en betrouwbaar.
Tentipi_Olivin 02.jpg

OLIVIN modellen

Uit onze BASE range: Wanneer klein, licht en compact belangrijk is.

Ontdek onze Adventure Tipis

Wilt u ontdekken hoe fijn het is om te kamperen met een Adventure Tipi van Tentipi? Wij hebben enkele Adventure modellen beschikbaar om te huren. Vraag naar het aanbod en de mogelijkheden via tel: +31 (0)6 5175 9596 of via het contact formulier.