Nordic tipi

Bent u op zoek naar een geschikte nordic tipi om in te kamperen? Of organiseert u binnenkort een event waarvoor u een grote nordic tipi wilt huren? In beide gevallen bent u op de goede plaats bij Nordictents.eu. Wij verkopen en verhuren allerlei soorten nordic tipi’s voor de meest uiteenlopende activiteiten. Zo worden onze tenten bijvoorbeeld vaak gebruikt op bruiloften, bij bedrijfsfeesten en bij buurtbarbecues. Maar ook voor mensen die op vakantie gaan zijn er nordic tipi’s om in te overnachten.

field_ready

Uniek en sfeervol

Flexibel en veelzijdig

Professioneel en veilig

Een nordic tipi voor vakantie of een evenement

Wie van glamping houdt, koopt het best een nordic tipi. Deze luxueuze tenten zijn namelijk zo ontworpen dat u er rechtop in kunt staan en dat u er open vuur in kunt stoken voor verwarming of om op te koken. Hierdoor beleeft u een uiterst comfortabele vakantie, heerlijk toch? Wanneer u niet op vakantie gaat, maar een tent nodig heeft voor de organisatie van een event, dan moet u bij onze Tentipi® verhuur zijn. U huurt eenvoudig een grote tent waar veel mensen in passen. Eventueel kunt u ook gebruikmaken van de verhuur van eventaccessoires.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Ontdek de mogelijkheden

Bent u benieuwd naar ons aanbod en naar de mogelijkheden? Kijk onze website dan eens rustig door. Wilt u een offerte opvragen of heeft u nog vragen? Dan bereikt u ons via +31 (0)45 533 2030 of door het contactformulier in te vullen. Wij staan u graag te woord.