Een giant hat tipi

Ontdek de geweldige en spectaculaire sfeer van een giant hat tipi door deze bij ons te kopen of huren. Dergelijke tipi’s zijn geschikt voor uiteenlopende evenementen, zoals bedrijfsfeesten, een bruiloft of een familiedag. Door het unieke systeem kunnen de zijkanten van de tipi omhoog worden gezet, wat zorgt voor een uniek effect. Bij Nordictents.eu zorgen we er graag voor dat de giant hat tipi aan al uw wensen voldoet. Met heel ons team werken we hier met veel passie en plezier aan.

field_ready

Uniek en sfeervol

Flexibel en veelzijdig

Professioneel en veilig

Een giant hat tipi van het merk Kata Tipis

Bij Nordictents.eu verkopen en verhuren we giant hat tipi’s van het merk Kata Tipis. Een tent van dit merk zorgt gegarandeerd voor een unieke uitstraling en is daarnaast ook nog eens zeer veilig. De tenten van Kata Tipis voldoen namelijk aan de landelijke veiligheidsnormen en richtlijnen. Ons ervaren team komt graag bij u langs om de tent veilig op- en af te bouwen. Bovendien zorgen we ook voor een oogverblindend en spectaculair eindresultaat. We richten uw giant hat tipi graag in met tafels, banken, olielampen of haarden. Heeft u specifieke wensen? Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg!

Bel ons voor meer informatie

Wilt u meer weten over de giant hat tipi’s van Kata Tipis? Of heeft u vragen over het huren of kopen van tipi’s? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +31 (0)45 533 2030 of door het contactformulier in te vullen. Wij staan u graag te woord en vertellen u graag meer over de mogelijkheden.