Rooftop tents

Rooftop tents zijn tenten die u eenvoudig op het dak van uw auto monteert. Het grote voordeel van rooftop tents is dat u kunt gaan en staan waar en wanneer u maar wilt. Daarnaast hoeft u niet te twijfelen over het comfort. De rooftop tents die wij aanbieden zijn namelijk van hoogwaardige kwaliteit en bieden een hoge mate van comfort. Hierdoor kunt u tijdens uw vakantie ook genieten van een goede nachtrust.

Nordic tents bookaratent

Uniek en sfeervol

Flexibel en veelzijdig

Professioneel en veilig

Diverse rooftop tents om te huren of kopen

Bij Nordictents.eu bieden we u verschillende rooftop tents aan die u kunt huren of kopen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een Bookara daktent? Deze tent is onderdeel van de Sheepie® collectie en gemaakt van zeer duurzaam, uv-bestendig en waterdichte stof. Bovendien is het de dunste hardcover daktent ooit. Bij Nordictents.eu raden we u deze tent dus zeker aan. Om ervoor te zorgen dat u van alle gemakken voorzien bent tijdens uw vakantie, kunt u bij ons ook terecht voor handige accessoires.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Showroom 850m2

Alle rooftop tenten oftewel daktenten zijn te beleven in ons showroom van 850m2 in Kerkrade waarin we je ook graag adviseren op basis van onze jarenlange praktijk ervaring. Mocht je vragen hebben neem dan contact met ons op telefonisch middels: +31 (0)45 533 2030 of door het contactformulier in te vullen.