Rooftop tents

Rooftop tents zijn tenten die u eenvoudig op het dak van uw auto monteert. Het grote voordeel van rooftop tents is dat u kunt gaan en staan waar en wanneer u maar wilt. Daarnaast hoeft u niet te twijfelen over het comfort. De rooftop tents die wij aanbieden zijn namelijk van hoogwaardige kwaliteit en bieden een hoge mate van comfort. Hierdoor kunt u tijdens uw vakantie ook genieten van een goede nachtrust.

Nordic tents bookaratent

Uniek en sfeervol

Flexibel en veelzijdig

Professioneel en veilig

Diverse rooftop tents om te huren of kopen

Bij Nordictents.eu bieden we u verschillende rooftop tents aan die u kunt huren of kopen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een Bookara daktent? Deze tent is onderdeel van de Sheepie® collectie en gemaakt van zeer duurzaam, uv-bestendig en waterdichte stof. Bovendien is het de dunste hardcover daktent ooit. Bij Nordictents.eu raden we u deze tent dus zeker aan. Om ervoor te zorgen dat u van alle gemakken voorzien bent tijdens uw vakantie, kunt u bij ons ook terecht voor handige accessoires.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Ontdek ons complete aanbod

Bent u benieuwd welke daktenten we nog meer aanbieden of wilt u onze complete nordic verkoop ontdekken? Neem dan een kijkje tussen het aanbod op onze website of neem contact met ons op om naar de mogelijkheden te vragen. U bereikt ons door te bellen naar +31 (0)45 533 2030 of door het contactformulier in te vullen.