Aparte trouwlocatie

Bent u op zoek naar een aparte en exclusieve trouwlocatie voor uw bruiloft, zodat u deze bijzondere dag niet snel meer zult vergeten? Dan is een Tentipi tent zeker een aanrader. Deze prachtige tenten worden regelmatig verhuurd om de meest unieke en romantische trouwlocaties te creëren. Niet alleen u en uw aanstaande zullen deze aparte en exclusieve trouwlocatie waarderen, maar ook jullie gasten zullen deze bijzondere bruiloft hun ogen uitkijken. Met een Tentipi tent creëert u direct een romantische en dromerige sfeer. Ideaal voor tijdens een bijzondere en speciale bruiloft!

field_ready

Uniek en sfeervol

Flexibel en veelzijdig

Professioneel en veilig

Een aparte trouwlocatie in de goede zin van het woord

Met de tipitenten van Tentipi creëert u een spectaculaire trouwlocatie die anders dan anders is; het is apart in de goede zin van het woord dus! Geïnspireerd op de woningen van de Sami, een eeuwenoud nomadenvolk uit Lapland, zorgen onze tipitenten voor een feest in de stijl van het Scandinavische buitenleven. Ook niet onbelangrijk: dankzij het multifunctionele karakter van de tenten kunt u alle kanten op. Zo is het mogelijk meerder tipi’s aan elkaar te koppelen om grote aantallen gasten te verwelkomen – tot wel duizend mensen! Wij van Nordictents.eu denken graag met u mee over originele invullingen van uw bijzondere bruiloft. Wat dacht u van tipi’s met ieder hun eigen functie:

  • Een tipi als lounge
  • Een tipi met dansvloer en band
  • Een tipi waar u kunt genieten van een heerlijke maaltijd
  • Een tipi met bar

Kortom: met een Tentipi kunnen romantische trouwlocaties op allerlei manieren ingericht worden. Het ligt er maar net aan wat uw wensen en eisen zijn. Zet bijvoorbeeld een giant hat tipi op en versier deze met prachtige verlichting. Op deze manier hebben we al vele romantische trouwlocaties mogen verwezenlijken.

Plaats de tipi op een locatie naar wens

Wanneer u besluit een tipi te huren via Nordictents.eu kunt u deze uiteraard op elke gewenste plek op laten bouwen om zo een exclusieve en aparte trouwlocatie te creëren. Heeft u een trouwlocatie in Limburg? Dan komen we graag naar u toe. Maar ook op andere plekken in Nederland zijn we u graag van dienst. Wanneer u een offerte wilt aanvragen, vult u ons online contactformulier in. Uiteraard kunt u ons ook bellen om naar de mogelijkheden te vragen voor een bijzondere bruiloft. Ons telefoonnummer is 045 533 2030. We vertellen u dan meer over onze tenten en denken graag met u mee hoe we van uw bruiloft een aparte en exclusieve trouwlocatie kunnen creeëren. We hebben inmiddels jarenlange ervaring met het opbouwen van romantische trouwlocaties voor een bijzondere bruiloft. Laat deze taak dus met een gerust hart aan ons over.

Neem contact op met onze specialisten

Heeft u interesse in de verhuur of de verkoop van een Nordic tipi of tent en wilt u daarom graag een offerte plaatsen? Vul dan uw gegevens in via ons contactformulier of neem contact met ons op door te bellen naar 045 533 2030. Wij helpen u graag verder. Ook wanneer u vragen heeft, is het uiteraard mogelijk om contact met ons op te nemen.