sheepie-yuna

Home » Daktent tweedehands

Een daktent; nieuw of tweedehands

Wanneer u tegen een scherpe prijs een daktent wilt kopen, kunt u het beste voor een van onze tweedehands daktenten kiezen. Dan geniet u van de flexibiliteit die een deze tenten u bieden, zonder daar de hoofdprijs voor te betalen. Een daktent is namelijk ideaal tijdens een rondreis met de auto. Door een tent op het dak te plaatsen, heeft u uw slaapplaats immers altijd bij u. U hoeft dan dus ook niet meer op zoek te gaan naar een camping of een hotel, want u kunt op elke parkeerplaats stoppen om daar te overnachten. Bovendien maakt het niet uit op wat voor ondergrond u staat, aangezien u de tent boven op uw dak opzet.

Geniet van de flexibiliteit die een daktent u biedt en koop een tweedehands tent

Nordictents.eu biedt u de mogelijkheid om een tweedehands daktent over te kopen. Onze focus ligt op de verhuur van daktenten, maar omdat wij weten dat deze tenten vaak goed bevallen, bieden wij u graag de optie om deze tent te kopen en permanent gebruiken. Bij de verhuur van deze tenten zijn wij erg flexibel, maar u geniet natuurlijk van nog meer flexibiliteit wanneer de tent van u is. Wanneer u van plan bent om vaker met een daktent op reis te gaan, is het daarom een goede keuze om een tweedehands tent van ons over te kopen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een Jimba daktent? Een daktent van het merk Jimba is licht van gewicht en is op zo’n manier ontworpen dat deze zowel praktisch als mooi is. Natuurlijk heeft u naast de daktenten van Jimba ook de vrije keuze om een tweedehands daktent van een ander merk te kopen.

Ontdek de voordelen van een Jimba daktent

Een Jimba daktent staat bekend om het strakke design. Bovendien is de tent eenvoudig op- en af te bouwen op uw dak.  Dit komt doordat het frame eenvoudig in- en uitklapbaar is. Wilt u een tweedehands Jimba daktent huren? Laat dan aan ons weten hoe lang u de tent nodig heeft en wij regelen het voor u. Bij onze service hoort ook de montage van de tent op het dak van uw auto. Bovendien geven we u duidelijke instructies over het gebruik van de tent, zowel mondeling als schriftelijk. Wilt u de tent voor langere tijd gebruiken? Geen probleem. Bij ons kunt u namelijk ook terecht wanneer u daktenten wil kopen.

Vraag een offerte aan

Wanneer u een tweedehands daktent wil kopen of huren, vraagt u eenvoudig een offerte aan via ons contactformulier. Wij stellen dan zo spoedig mogelijk een vrijblijvende offerte voor u op. Bij eventuele vragen belt u naar 045 533 2030. Wij vertellen u dan graag meer over onze mogelijkheden. Wist u bijvoorbeeld dat u ook bij ons terecht kunt voor Nordic tenten?

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Uw bedrijfslocatie

Stadionstraat 38
4815 NG Breda
T: +31 (0) 76 520 02 58
F: +31 (0) 76 520 52 58
M: 06 12 34 56 78
E:info@grizzlymarketing.nl